уторак, 1. новембар 2011.

Italijanka o EU i genocidu nad Srbima i Romima

РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА - ВЛАДА У ПРОГОНСТВУ

11.080 Земун, Магистратски трг 3, Тел. 3077-028, Бр. 1404/11 –  01. 11. 2011.

 

С  А  О  П  Ш  Т  Е  Њ  Е

- Честита Италијанка о злоделима ЕУ и НАТО-а према Србима на Косову и Метохији

            (Влада и Скупштина РС Крајине у прогонству упућују прекор редакцијама медија јер од фебруара 2005. године, не објављују крајинска саопштења. Ово је тешко огрешење о националне и државне интересе и кршење је новинарског кодекса).

Неколико година пре Швајцарца Дика Мартија, о убијању Срба и Рома на Косову и Метохији – ради узимања њихових органа за клинике на Западу, упозоравала је италијанска књижевница, новинарка и хуманиста, Мариа Лина Века. Она је, за ово нечувено зло, те за тровање животне средине у Србији, убијање и прогон Срба и Рома с Косова и Метохије, оптужила чланице Европске уније и НАТО-а. Надала се да ће објављивање истине о злочину геноцида над Србима и Ромима на Косову и Метохији мотивсати УН, друге међународне организације и државнике у Европи - да се прогнаном становништву на Косову и Метохији врате сва права и имовина и да се оконча НАТО окупација ове српске етничке и историјске земље. Но, ништа од тога се није десило. Творци зла су умешно овладали људским умом и то овладавање је изражено у старој српској пословици – „Свако чудо траје три дана". У складу с њом су и ове најављиване мере против организатора и извршилаца узимања органа за лечење болесника у Западној Европи – остале су неспроведене, јер је чудо трајало три дана.

Књижевница Мариа Лина Века је изненадила посетиоце недавног Београдског сајма књига кад је представила свој роман „Вучје срце". У њему су непобитне чињенице о свим врстама злочина над Србима и Ромима на Косову и Метохији. Говорећи о њима, ауторка је рекла да су услови под којима Срби тамо живе истоветни онима у Концентрационом логору смрти у Аушвицу - у Другом светском рату. Истакла је, поред осталог, да се на Косову и Метохији ваде Србима и Ромима унутрашњи органи – како је то чинио и немачки лекар Менгеле у Аушвицу. Критиковала је медије што места где Срби станују зову „енклавама" и залаже се да се зову „концентрационим логорима смрти", јер је Србима забрањена слобода кретања, а у њима је већ убијен велики број Срба. Препоручила је државницима Србије, да ни под којим условима се не учлањују у ЕУ, која је Србима нанела толика зла – све док ЕУ не отклони последице свог злочина према Србиме и не оконча окупацију српских земаља – Косова и Метохије и Републике Српске Крајине.

Мариа Лина Века је истрајни борац за правду и претходник је Дика Мартија, који је тренутно на истраживању у Републици Српској у БиХ, у којој су војници Републике Хрватске и војници Муслиманско-хрватске Федерације Босне и Херцеговине убијали Србе и Роме код Босанског Брода и Купреса (1992), да би им повадили органе и те органе продали клиникама у многим земљама. Били су то стравични злочини – убијана су, поред одраслих, и српска и ромска деца свих узраста. У четири аутобуса, хрватске и муслиманске војске, било је смештено 218 Срба и Рома код Босанског Брода – већином деце. Сви су побијени код Сијековца, Босанског Дубочца и на непознатом месту у Хрватској. Људски органи су транспортовани с аеродрома у Славонском Броду – хеликоптерима беле боје.

Књига Марие Лине Веке „Вучије срце" („Cuore di lupo") штампана је 2011, у:

„Andersen Spa", Bogromanero, Novara, Italia.

Ратко Личина, министар

Нема коментара: