субота, 12. април 2014.

ML: Pozdrav

 

           Još nije jasno ko će pored A. Vučića biti vlast u Srbiji. Sigurni su Ljajić i Krstić, Dačić se gura na marginu bez SPS-a, pominje se Kori Udovički. Rasplet je iduće nedelje. U međuvremenu poslanici DS i URS su u Evropskom parlamentu junači glasali da se uvedu sankcije Rusiji, iako je Srbija protiv toga. Tako je to sa našim ljudima, lako se prodaju Zapadnjacima. Što bi rekao mog prijatelj iz CIA-a:  - Srbi su ljudi alavi na malo!

 

          Postali smo prvaci Evrope po broju tv stanica – 285. I sve one se bore za 90 miliona evra, koliko vredi tržište tv reklama u Srbiji.  A u reklamama samo zapadna roba, hemija za kućnu higijenu da Srbi ne smrde i bankarski krediti, džabe, ali da platiš kućom ili stanom, ako ih ne vratiš.  Što je najgore sem RTS-a sve ostale nacionalne televizije nemaju srpske nacionalne emisije već samo američke.

 

         U Beogradu se pripremalo maturansko veslanje, po ugledu na Engleze, umesto da naši đaci imaju matursko takmičenje u vožnji srpskih biciklova ili "jugića", mi imitiramo Britance. I pade kiša i priredba propade. Oni veslaju po kiši, jer nemaju sunce i leto, a mi se kiše uplašili, kao da ćemo se istopiti. A možda ih hoćemo jer nemamo kućicu iznad glave?

 

         Pričaju koza i puž: - Pužu, znaš šta, ja bih se udala za tebe?!
A puž joj hitro odgovori:  - Priznaj kozo da je zbog kućice.

 

       Srećno Marko Lopušina

       www.lopusina.com

 

Нема коментара: